FCMG Retail
LKA IKA B2B Parteneri
Produse
Private Label Supplier
Know-How Since 1996

since 1996 & Know How

Infiintata in 1996 Queen Monaco a devenit una dintre cele mai cunoscute companii de FMCG din Romania! Experienta in Retail, International Key Accounts, Marca Privata, Distributie - Logistica, import - export, plasare si dezvoltare branduri internationale pe piata romaneasca fac din Queen Monaco partenerul de care ai nevoie!

Profesionalismul si experienta noastra ne recomanda!

La baza dezvoltarii noastre sta preocuparea constanta pentru solutii customizate de vanzari, concepute de o echipa de consultanti cu o corecta intelegere a fenomenului si cu o atitudine onesta in construirea relatiilor de business. Din pozitia de distribuitor unic al unor branduri internationale pe plan local, Queen Monaco ofera know-how tuturor celor interesati sa realizeze volume de business semnificative in acest domeniu.

Experienta vasta in plasarea si dezvoltarea a numeroase branduri internationale pe plan local ne obliga la asumarea unor serii de responsabilitati, care au in vedere o reprezentarea cat mai buna si cat mai eficienta a acestor branduri in cadrul pietei locale.