FCMG Retail
LKA IKA B2B Parteneri
Produse
Private Label Supplier
Know-How Since 1996

FMCG & RETAIL

Cu o prezenta de peste 17 ani pe piata din Romania, Queen Monaco a devenit unul dintre cei mai importanti parteneri in FMCG! Punem pret pe capacitatea de a ne adapta rapid la nevoile pietei deoarece modificarile comportamentului de consum si a puterii de cumparare, dar si dezvoltarea comertului modern, ne obliga la oferirea unui set extins de servicii de calitate, menite sa ne diferentieze in cadrul pietii bunurilor de larg consum si sa ne conduca la cresterea valorii oferite.

                         

Strategia companiei noastre se defineste prin orientarea catre client si are drept principal scop demararea unei colaborari  puternice si loiale cu fiecare client in parte, colaborarea care sa se consolideze prin gasirea si oferirea celor mai potrivite solutii, produse si servicii.

 

Schimbarile frecvente din cadrul pietei ne obliga sa acordam o importanta sporita monitorizarii si imbunatatirii unor procese esentiale precum vanzarile, livrarea, depozitarea sau aprovizionarea.

 

Calitatea serviciilor este un atribut al celor care privesc in viitor, care construiesc parteneriate, iar investitia in calitate este, dincolo de cea financiara, o investitie umana, o schimbare de mentalitate, o continua educatie spre mai bine, spre performanta si competitivitate!

 

Queen Monaco este partenerul de care ai nevoie!